Oppdatering koronasituasjonen, nye retningslinjer gjelder fra 03.02.2021

Etter helgens avlysninger i aktivitene, er vi nå tilbake til retningslinjene som var gjeldene fra onsdag 03.februar.
Det åpnes nå for all aktivitet opp til og med 20 år. De over 20 kan trene utendørs, med krav til avstand og maksantall per gruppe.

2020-11-03
admin@lieril.no

Les under her, for oppdaterte retningslinjer gjeldende fra 03.februar og inntil videre.

For ytterligere spørsmål kontakt daglig leder på epost admin@lieril.no eller telefon 92616655 hvis det er akutt.

Det er nå åpnet for ordinær treningsaktivitet for barn og ungdom, både inne og ute, opp til 20 år. Det er en forutsetning at aktivitetene kan gjennomføres UTEN foreldre/foresatte tilstede.
Dette gjelder KUN treninger og aktiviteter internt i idrettslaget. Kamper/cuper osv er ikke tillatt.
Regelen om 1 meters avstand underveis i aktiviteten er nå fjernet. Merk: Den gjelder fortsatt før/etter trening.

Utøvere over 20 år kan trene utendørs, men med krav til 1 meters avstand og maks 10 pr gruppe.

De ulike særidrettene vil komme med justerte koronavett-regler, og hver enkelt gruppe justerer sine interne rutiner etter dette.

Vi opprettholder følgende generelle smittevernstiltak

• Ingen foreldre/foresatte skal være tilstede på anlegget underveis i aktiviteten.
  • Bruk av håndsprit før og etter trening, samt spriting av fellesutstyr.
  • Idrettslaget, ved lagledere/trenere, skal sørge for god oversikt over gruppene slik at kontaktsporing er mulig dersom det blir aktuelt.
  • Digital påmelding kan benyttes der det er hensiktsmessig for å sikre oversikt over de som er tilstede og underlette en eventuell smittesporing.
  • Vi holder minst en meters avstand til hverandre før og etter aktivitet. Fritak for avstandskrav gjelder KUN der det er nødvendig, altså underveis i treningen.

For Lier kommunes oppdaterte retningslinjer, Klikk her!

Webkamera på Martinsløkka:

På www.lier-ski.com  kan du sjekke føreforholdene med vårt web-kamera og finne temperaturkurver og annen nyttig informasjon som oversikt over løypeforhold i preparererte løyper lagt inn av løypebas.

Mars