admin@lieril.no 2020-01-21 10:37:01

Våre hovedsponsorer

IMG_1095.jpg

 

Vi er evig takknemlig for bidragene fra våre sponsorer, og håper så mange som mulig av våre medlemmer velger å bruke våre samarbeidspartnere. Dette er en flott måte for oss å vise hvor mye vi setter pris på våre sponsorer, og det er også mange fordeler for våre medlemmer å hente på å velge akkurat disse. Våre sponsorer er delt inn i tre medaljekategorier og skiltsponsorer.

 

Våre gullsponsorer

 

USBL

USBL har vært med oss i en årrekke, og vi er svært stolte over å ha med oss en så stor, lokal aktør på laget de kommende årene også. USBL Lier er lokalisert sammen med Sparebank 1 BV i Bakerikvartalet i Lierbyen.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å melde seg inn i USBL. Les mer om vår gullsponsor, og se hvilke medlemsfordeler du kan få, her.

 

Sparebank 1 BV

Sparebank 1 BV er banken som går sine egne veier. Da de fleste banker legger ned sine kontorer, åpner de lokal filial i Lierbyen. Aage og Paal er våre lokale kontaktpersoner i banken, som mer enn gjerne byr på en kopp kaffe før de kommer med et lånetilbud du ikke kan si nei til. Ønsker du å avtale et møte, klikk her!

Ekstra bonus for Lier IL: For hver nye lånekunde som kommer via oss i Lier IL får vi i klubben 2500,- tilbake til klubben.

Hos Eiendomsmegler 1, får vi 5000,- for hvert boligsalg som genereres via oss. 

 

Hairtalk by Ruhs

Erik Ruhs er en ivrig supporter av Lier IL og er med som gullsponsor de kommende årene. Hairtalk er verdens ledende leverandør av profesjonelle løsninger for hår og hårløsninger som kun tilbys gjennom autoriserte frisører. 

Les mer om Hairtalk hair.

 

Coop Extra

Coop Extra er vår lokale matvarebutikk og en super samarbeidspartner for vår del. Vi handler inn mat til flere av våre aktivititer hos Coop Extra og blir alltid tatt i mot på butikken av hyggelige priser og blide ansatte.

 

Actic Liertoppen


For et idrettslag er det nesten et must å ha med et treningssenter som partner. På Actic får våre spillere, trenere og andre medlemmer svært gode priser, og vi har tilgang på treningssal og kompetente instruktører ved behov.

Priser pr jan 2020:

Aktive medlemmer, 15-21 år: 249,- pr mnd. Trenere/lagleder, Lier IL: 249,- Friends and Family, Lier IL; 15% rabatt

For våre seniorspillere og rekruttlag har vi også en spesialavtale.

 

Andre sponsorer i Lier IL 

 

TESS

TESS er et lokalt eid og langsiktig eierskap med landsdekkende teknisk faghandel og leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold. TESS er eid av Stiftelsen Erik Jølberg. Gründer og eier Erik Jølberg overførte sitt eierskap til stiftelsen ved årsskiftet 2019. Stiftelsens formål er å utøve et stabilt og langsiktig eierskap av TESS og å dele ut midler til allmennyttige formål i Lierområdet. Lier IL har ved flere anledninger fått tilskudd fra TESS til våre posjekter.

Glitre Energi

Glitre Energi er med oss som sølvsponsor. De ønsker en lokal tilknytning og ønsker å videreføre den lokale stolhetene liunger hadde til Lier e-verk.

I 2020 gjennomfører vi en kampanje kalt "Lokalbidraget", hvor Lier IL får 750,- for hvert medlem som skifter leverandør til Glitre Energi. 

 

Franzefoss

Franzefoss, som leverer løsninger for avfall og gjenvinning, pukk og grus, har vært med som sponsor for Lier IL i tre år. De arrangerer hvert år en svært populær "åpen dag" i pukkverket på Tranby. Til glede for både store og små.

 

Styrk Helse

Styrk Helse (tidl Lierbyen kiropraktorsenter) holder til i Bakerikvartalet i Lierbyen. Alle medlemmer i Lier IL får 20% rabatt på ordinær behandling. Henvis til Lier IL ved bestilling av time. Utøvere tilknyttet Lier IL får rask time for behandling, ved akutte skader. For timebestilling, sjekk www.styrkhelse.no 

Aktiviteter

14.10.2022
Kiwi Bama Fotballcup

08:00 - 23:55

Tranby Stadion