Utleie Storsalen på Klubbhuset

TilgjengelighetUtleie  | Priser |  Medlemsrabatt | Avbestlling | UtleiereglerRengjøring | Kontrakt | Nøkler

storsal1.jpg

Tilgjengelighet

For å se når Storsalen på klubbhuset er ledig kan du se på kalenderen nederst på siden. Sett på UKEvisning for å se start- og slutttidspunkter.

Utleie

Ønsker du å leie Tranby Klubbhus så send epost til lierstorsalen@gmail.com

Storsalen (2.etg)

Til selskaper og møter. Ca 100m2 inkl. fullt utstyrt kjøkken og grovkjøkken. Det er en stor terrasse og tilgjengelig garderobe og toaletter i 1.etg. Det kan dekkes til ca 40 personer . Nyoppusset høsten 2015 og 2018.

storsal2.jpg

Garderobeenhet (underetasjen)

Til idrettsarrangementer. Ca 83m2. (2 garderober m/dusjer a 8 dusjhoder + dommergarderobe)

Utleiepriser Storsalen

Man-Tors Fre/Lør/Søn inkl. helligdager
Storsalen: 1000,-* pr kveld 2400,- pr kveld (eks vask) 3000,- pr kveld (inkl vask)
Barnebursdag:   Ettermiddag/kveld (før kl 20:00) i ukedagene, pris 800,-
Garderobenhet:   500,- alle dager
* Vask av lokalene Kr 600,- tilkommer om nødvendig.

Medlemsrabatt

Registrerte medlemmer av Lier IL får 25% rabatt på overnevnte priser til egne private arrangementer.

Avbestilling

Avbestilling senere enn 7 dager før avtalt utleie belastes med ½ pris, senere enn 4 dager belastes med full pris.

Utleieregler

Ansvarlig leietaker skal være over 25 år og er direkte ansvarlig for at bruksregler følges. Lokalene leies ikke ut til personer under 25 år, og det er ikke tillatt å fremleie til personer under 25 år. Skader og hærverk forårsaket av leietager eller dens gjester må betales av leietaker etter Lier IL’s vurdering og takster. Leieforholdet avsluttes senest kl. 24:00 alle ukedager, og i fredag og lørdag er det senest kl. 02:00. (kan utvides hvis det utvises forsiktighet i forhold til naboer).

Rengjøring

Hvis ikke vask er avtalt på forhånd, må lokalene være klargjort og vasket senest kl. 10 dagen etter.

Storsalen 2 etg: 600,- (Pris forutsetter uansett normal god opprydding)

Kontrakt

Mottatt kontrakt underskrives og returneres Lier IL, epost lierstorsalen@gmail.com eller pr post til postboks 24, 3407 Tranby. I leie betales avtalt pris senest 8 dager innen planlagt leie. Oppgjør skjer via faktura til leietaker.

Nøkler

Nøkler hentes og returneres på Circle K bensinstasjonen på Tranby. Nøkler skal returneres umiddelbart etter at leieforholdet er avsluttet.

Tilgjenglighet for Storsalen