Utleie Storsalen på Klubbhuset

TilgjengelighetUtleie | Priser |  Medlemsrabatt | Avbestlling | UtleiereglerRengjøring | Kontrakt | Nøkler

storsal1.jpg

Tilgjengelighet

For å se når Storsalen på klubbhuset er ledig kan du se på kalenderen nederst på siden. Sett på UKEvisning for å se start- og slutttidspunkter.

Utleie

Ønsker du å leie Tranby Klubbhus så send epost til lierstorsalen@gmail.com

Storsalen (2.etg)

Til selskaper og møter. Ca 100m2 inkl. fullt utstyrt kjøkken og grovkjøkken. Det er en stor terrasse og tilgjengelig garderobe og toaletter i 1.etg. Det kan dekkes til ca 40 personer . Nyoppusset høsten 2015 og 2018.

storsal2.jpg

Garderobeenhet (underetasjen)

Til idrettsarrangementer. Ca 83m2. (2 garderober m/dusjer a 8 dusjhoder + dommergarderobe)

Utleiepriser Storsalen

Man-Tors Fre/Lør/Søn inkl. helligdager
Storsalen: 1000,-* pr kveld 2400,- pr kveld (eks vask) 3000,- pr kveld (inkl vask)
Barnebursdag:   Ettermiddag/kveld (før kl 20:00) i ukedagene, pris 800,-
Garderobenhet:   500,- alle dager
* Vask av lokalene Kr 600,- tilkommer om nødvendig.

Medlemsrabatt

Registrerte medlemmer av Lier IL får 25% rabatt på overnevnte priser til egne private arrangementer.

Avbestilling

Avbestilling senere enn 7 dager før avtalt utleie belastes med ½ pris, senere enn 4 dager belastes med full pris.

Utleieregler

1. Ansvarlig leietager skal være over 25 år og er direkte ansvarlig for at bruksreglene følges. Det er heller ikke tillatt å fremleie til presoner under 25 år.
  2. Det er ikke tillatt å arrangere ungdomsfester/ russefester på klubbhuset. Storsalen på klubbhuset egner seg godt til sammenkomster / fester / møter opp til maks 50 personer. Det kan dekkes til ca. 40 personer. Kjøkkenet inneholder porselensservice, bestikk og ulike typer glass til samme antall personer.
  3. Det skal utnevnes brannvakt som skal være tilstede under hele arrangementet.
  4. Ansvarlig leietaker og brannvakt skal gjøre seg kjent med branninstruks, hvor brannslukningsapparatene står og hvor nødutganger er. Det er ikke tillatt å røyke inne, og det skal utvises forsiktighet ved bruk av stearinlys.
  5. Avbestilling senere enn 7 dager før avtalt utleie belastes med halv pris, senere enn 4 dager belastes med full pris.
  6. Avtalt pris innbetales på bankkontonr: 2260.20.67800 senest 8 dager før utleiedato. NB! Viktig å merke innbetaling med navn på leietager og dato for leie.
  7. Skader og hærverk forårsaket av leietager eller dens gjester må betales av leietager etter Lier IL`s vurdering og takster.  Leietakeren er ansvarlig for enhver skade som måtte oppstå på hus og inventar. Erstatningen betales til vaktmesteren
  8. Det er innført søppelsortering på klubbhuset. Dette må følges opp, og det kan påkomme regning i etterkant om det ikke skjer.
  9. Forsiktighet må utvises ved bruk av levende lys.
  10. Leieforholdet avsluttes senest kl.24.00 alle ukedager og senest kl. 02.00 fredag og lørdag.
  11. Hvis ikke vask er avtalt på forhånd, må lokalene være klargjort og vasket senest kl. 12 dagen etter.
  12. Nøkler hentes og tilbakeleveres på Tranby Bensinstasjon (Circle K) Nøkler skal tilbakeleveres umiddelbart etter at leieforholdet er avsluttet.

Rengjøring

Storsalen 2 etg: 600,- (Pris forutsetter uansett normal god opprydding. Utover dette vil leiertaker få en regning i etterkant)

Kontrakt

Mottatt kontrakt underskrives og returneres Lier IL, epost lierstorsalen@gmail.com eller pr post til postboks 24, 3407 Tranby. I leie betales avtalt pris senest 8 dager innen planlagt leie. Oppgjør skjer via faktura til leietaker.

Du kan laste ned kontrakten her.

Nøkler

Nøkler hentes og returneres på Circle K bensinstasjonen på Tranby. Nøkler skal returneres umiddelbart etter at leieforholdet er avsluttet.

Tilgjenglighet for Storsalen

Sett på UKE-visning for å se start- og slutttidspunkter.