Medlemskap/Kontingent

Medlemskontingent for Lier idrettslag | Aktivitetsgebyr til de forskjellige idrettene

Medlemskapet i Lier IL er inngangsdøren for å kunne delta i aktiviteter i idrettslaget.

Medlemskontingent må ikke forveksles med aktivitetsgebyret. For utøvere bestemmes aktivitetsgebyret i den enkelte gruppe og er i de fleste tilfeller avhengig av alder og hvilke aktiviteter du deltar i. Medlemmer som ikke er utøvere betaler ikke treningsavgift.

Inn- og Utmelding av Lier Idrettslag finner du mer informasjon om her.

Medlemskontingenten betales med visa eller mastercard online på våre nettsider. Hvis medlemskontingenten din ikke er innbetalt vil du få beskjed om dette når du logger deg inn og du kan betale ved å gå til "Betaling" og trykke på "Betal". Nye medlemmer betaler ved innmelding.

Medlemskontingent for Lier idrettslag

Barn (til fylte 19 år) Kr 300,- Voksen (over 19 år) Kr 400,-
Familiemedlemskap Kr 500,- (2 familiemedlemmer eller fler)
Støttemedlemskap Kr 150,- Støttemedlemskap (familie) Kr 200,-

Aktivitetsgebyr til de forskjellige idrettene:

Barneidrett  |  Fotball  |  Håndball  |  Ski  |  Crossminton

Barneidrett (BIG) (betalingsfrist 15. september)
Før skolealder: Kr 350,- 1. trinn:  Kr 500,- 2. - 4. trinn: Kr 600,-
Fotball  (betalingsfrist 15. april)
10 – 12 år Kr 2 500,-
13 – 16 år Kr 3 000,-
17 år og oppover Kr 4 000,-
Veteran B og C Kr 2 500,-
Håndball (betalingsfrist 15. september)
10 år Kr 800,-
11 - 12 år Kr 1 100,-
13 - 14 år Kr 1 400,-
15 - 16 år Kr 1 700,-
17 - 18 år og senior Kr 2 000,-
Ski Langrenn Skiskyting
10 år og yngre Kr 100,-  Kr 1 000,-
11 år Kr 1 000,- Kr 2 000,-
12 år og eldre Kr 1 500,- Kr 2 500,-
Crossminton
Aktivitetsgebyr barn: kr 300,- (per halvår)
Aktivitetsgebyr voksen: kr 500,- (per halvår)
Enkeltdektakelse: kr   50,-

Inn- og Utmelding av Lier IL

Bli medlem  |  Endring av medlemskap  |  Utmelding av klubben

Bli Medlem

Å bli medlem i Lier IL er enkelt.
Klikk på link "Bli medlem" i logg-inn menyen til venstre, hvis den er komprimert trykk på
Meny-Icon.png  på nettbrett trykk på icon med en person i venstre hjørnet.

Følg prosessen steg for steg.

Endring av medlemskap

Dersom man melder seg ut av undergruppene og ikke lenger deltar i aktivitet i regi av Lier Idrettslag, kan man fremdeles være i hovedlaget som støttemedlem. Man betaler da kun medlemskontingent til Lier IL.

For å endre ditt medlemskap send email til kristin.korsell@oracle.com og gi beskjed om endring av medlemskapet ditt. Gi beskjed at hvilke/hvilken undergruppe du har sluttet i og å du nå kun ønsker støttemedlemskap (hvis du en endel av et familiemedlemskap blir de ingen endring i hovedlaget).

Utmelding av Lier Idrettslag og undergrupper

All utmelding av Lier Idrettslag skal skje skriftlig.

Hvis du ønsker å melde deg helt ut av klubben så sender du e-post til kristin.korsell@oracle.com (eller post@lieril.no) eller med brev til Lier Idrettslag, Postboks 24, 3407 Tranby.
Merk e-post eller brev med Utmelding.

Husk å oppgi:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Adressse
  • E-post adresse
  • Hvilken/e undergrupper (fotball, håndball, ski, barneidrett eller speedbadminton)

Du vil da bli slettet fra vårt medlemsregister.

Betaling av Aktivitetsgebyr og Medlemskontigent via nettsiden

Brukerveiledning  |  Problemer med innlogging  | Kontaktperson

VIKTIG - Aktivitetsgebyr betales på den AKTIVE sin profil (ikke foreldrens)

Brukerveiledning

1. For PC: Klikk på menyen til venstre, hvis den ikke synes klikk på dette bildet øverst i venste hjørnet:
     Menyknapp.png
  2. For Nettbrett/Mobil: Klikk på til ikonet til venstre av person
    menuicon.png
  3. Logg inn med brukernavn og passord. Glemt det? Klikk på "Glemt brukernav og passord"
    (hvis du har problemer se avsnitt nedenfor "Problemer med pålogging")
  4. Klikk på «Betaling» - da får du en oversikt over det som er utestående med klubben. Hak av det som skal betales og klikk på "Betal". Nå blir du tatt videre til betalingsløsningen hvor du kan betale med Visa eller Mastercard.

Alle aktive i Lier IL skal betale MEDLEMSKONTIGENT til klubben og AKTIVITIETSGEBYR til gruppen(e) de er med i.

Problemer med innlogging

Glemt brukernavn og passord? Klikk på linken "glemt brukernavn og passord"  -skriv inn email adresse. Da vil du få tilsendt en email hvor du kan resette passord for profilen. Hvis flere profiler er knyttet til samme email adresse vil du se disse også i emailen. Du kan endre både brukernavn og passord når du har logget inn i profilen.

Hvis du får opp denne meldingen:

email-ikkeOK.png

Da er bruker registert med en annen email adresse (som kanskje ikke lenger er i bruk), ta kontakt med kristin.korsell@oracle.com så vil du få tilsend brukernavn/passord.

Kontaktperson

Ta kontakt med Kristin Korsell som er medlemsansvarlig i klubben hvis du har problemer med betaling eller pålogging email: kristin.korsell@oracle.com eller mobil: 916 23 231