Inn- og Utmelding av Lier IL

Bli medlem  |  Endring av medlemskap  |  Utmelding av klubben

Bli Medlem

Å bli medlem i Lier IL er enkelt.
Klikk på link "Bli medlem" i logg-inn menyen til venstre, hvis den er komprimert trykk på
Meny-Icon.png  på nettbrett trykk på icon med en person i venstre hjørnet.

Følg prosessen steg for steg.

Endring av medlemskap

Dersom man melder seg ut av undergruppene og ikke lenger deltar i aktivitet i regi av Lier Idrettslag, kan man fremdeles være i hovedlaget som støttemedlem. Man betaler da kun medlemskontingent til Lier IL.

For å endre ditt medlemskap send email til admin@lieril og gi beskjed om endring av medlemskapet ditt. Gi beskjed at hvilke/hvilken undergruppe du har sluttet i og å du nå kun ønsker støttemedlemskap (hvis du en endel av et familiemedlemskap blir de ingen endring i hovedlaget).

Utmelding av Lier Idrettslag og undergrupper

All utmelding av Lier Idrettslag skal skje skriftlig.

Hvis du ønsker å melde deg helt ut av klubben så sender du e-post til admin@lieril.no eller brev til Lier Idrettslag, Postboks 24, 3407 Tranby.
Merk e-post eller brev med Utmelding.

Husk å oppgi:

• Navn
  • Fødselsdato
  • Adressse
  • E-post adresse
  • Hvilken/e undergrupper (fotball, håndball, ski, barneidrett eller speedbadminton)

Du vil da bli slettet fra vårt medlemsregister.

Trener- og Oppmanssinformasjon

Her har vi samlet informasjon som du kanskje lurer på som trener eller oppmann i håndballen i Lier IL:

• Arrangere hallvakt i hallen - Se egen side
  • Førstehjelpsutstyr snakk med Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Bestilling av klubbens treningsdress - Anton Sport Liertoppen
  • Bestilling av spilledrakter - kontakt draktasvarlige Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Annet internt treningsutstyr til hallen det er behov for: Tanja S. Langli tanjsorbra.langli@varner.com
  • Brikker til Tranbyhallen/Heiahallen: Vaktmester: Kenneth Sellæg Bredesen kenneth@alier.no
  • Nøkler til bod i gangen: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Kioskinventar: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Nye spillere/utmeldelse skal registeres i medlemsregisteret kontakt Tanja Langli tanjasorbra.langli@varner.com
  • Håndballens pantedugnad: Thorleif Boman thboman@gmail.com
  • Turneringer - Klubben sponser to turneringer i løpet av sesongen. I tillegg blir det dekket en hovedturnering, for eksempel. Storhamarcup, hvor de fleste yngre lag drar.
  • Klister, isposer og tape - Dekkes av lagene selv. Betales via Vipps (Lier IL Håndball) og hentes ut bod i gangen.
  • Drakter - hvert lag har 1 blått sett med drakter, dere skal i tillegg ha et sett hvite som brukes som vikedrakter (fra J13/G13) der hvor dere møter lag med samme drakter (blå) som oss. Det er bortelaget som må bytte drakter der hvor draktene er for like.
  • Ballstørrelser - Se mer informasjon på www.handball.no
  • Facebook, vi ønsker å profilere oss ut med alt det fine som skjer i klubben, send gjerne bilder og en liten tekst på melding til Tanja/41644086, så legges det ut på facebook.

Når det snakkes om:

• Minidrett. Alle spillere og støtteapparat er registrert med en egen profil under minidrett.
  • TA; turneringsadmin. Ditt lags kamper kan du finne under TA. Man logger seg å via minidrett, så videre til TA. Her kan man legge inn spillerstall, registrerer resultater etc. Du kan lese mer om TA under handball.no
  • MinHåndball; bruk appen til å følge ditt lag og andre lag i Lier. Her står resultatene av kampene til Lier, tabeller og kontaktpersoner.

Tine Fotballskole 2019

01.10.2019