Våre nettsider

På nettsidene våre finner du informasjon og nyheter om idrettslaget, de ulike gruppene i laget og også helt ned på lagsnivå.

Ved spørsmål til sidene, ved feil eller kommentarer så bruk "kontakt oss" fliken eller kontakt webansvarlig Ole Jørgen Flått på epost admin@lieril.no eller mobil 92616655.

Nettsidene skal være oppslagsverket for alle som er interessert i hva som skjer i Lier IL, samt være stedet for å finne svar på det man måtte lure på om idrettslaget, enten det er aktiviteter, kontaktpersoner, nyheter og gode historier. For å få til dette er det viktig at "alle" i Lier IL sørger for å bruke websidene som informasjonskanal, og samtidig sørger for å legge ut alle nyheter om det som skjer. Ønsker du å være "skribent" så ta kontakt med webansvarlig.

Medlemsfunksjon

Du kan logge deg inn å se ditt medlemskap og informasjon som ligger på din bruker. Hovedmedlem i familien kan se alle medlemmer av familien - klikk på "logg inn som familie" når du er logget inn.

Betaling av medlemkontigent i Lier IL

Medlemskontigent og aktivitetgebyr skal betales via våre nettsider. Du betaler online med Visa eller Mastercard. Gå til "Mine Medlemskap" og klikk på den "Betal" knappen så går den til online betaling. Når du har betalt så får du en bekreftelse på mail og betalingsstatus endres til "Betalt". Hvis du er en del av et familiemedlemskap så vil betalingstatus for hele familien endres til «Betalt» hvis en av medlemmene betaler medlemskontigenten.

Hjelp oss å holde sidene våre levende, vi hører gjerne fra deg!

Trener- og Oppmanssinformasjon

Her har vi samlet informasjon som du kanskje lurer på som trener eller oppmann i håndballen i Lier IL:

• Arrangere hallvakt i hallen - Se egen side
  • Førstehjelpsutstyr snakk med Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Bestilling av klubbens treningsdress - Anton Sport Liertoppen
  • Bestilling av spilledrakter - kontakt draktasvarlige Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Annet internt treningsutstyr til hallen det er behov for: Tanja S. Langli tanjsorbra.langli@varner.com
  • Brikker til Tranbyhallen/Heiahallen: Vaktmester: Kenneth Sellæg Bredesen kenneth@alier.no
  • Nøkler til bod i gangen: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Kioskinventar: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Nye spillere/utmeldelse skal registeres i medlemsregisteret kontakt Tanja Langli tanjasorbra.langli@varner.com
  • Håndballens pantedugnad: Thorleif Boman thboman@gmail.com
  • Turneringer - Klubben sponser to turneringer i løpet av sesongen. I tillegg blir det dekket en hovedturnering, for eksempel. Storhamarcup, hvor de fleste yngre lag drar.
  • Klister, isposer og tape - Dekkes av lagene selv. Betales via Vipps (Lier IL Håndball) og hentes ut bod i gangen.
  • Drakter - hvert lag har 1 blått sett med drakter, dere skal i tillegg ha et sett hvite som brukes som vikedrakter (fra J13/G13) der hvor dere møter lag med samme drakter (blå) som oss. Det er bortelaget som må bytte drakter der hvor draktene er for like.
  • Ballstørrelser - Se mer informasjon på www.handball.no
  • Facebook, vi ønsker å profilere oss ut med alt det fine som skjer i klubben, send gjerne bilder og en liten tekst på melding til Tanja/41644086, så legges det ut på facebook.

Når det snakkes om:

• Minidrett. Alle spillere og støtteapparat er registrert med en egen profil under minidrett.
  • TA; turneringsadmin. Ditt lags kamper kan du finne under TA. Man logger seg å via minidrett, så videre til TA. Her kan man legge inn spillerstall, registrerer resultater etc. Du kan lese mer om TA under handball.no
  • MinHåndball; bruk appen til å følge ditt lag og andre lag i Lier. Her står resultatene av kampene til Lier, tabeller og kontaktpersoner.

Tine Fotballskole 2019

01.10.2019