Våre nettsider

På nettsidene våre finner du informasjon og nyheter om idrettslaget, de ulike gruppene i laget og også helt ned på lagsnivå.

Ved spørsmål til sidene, ved feil eller kommentarer så bruk "kontakt oss" fliken eller kontakt webansvarlig Kristin Korsell på epost kristin.korsell@oracle.com eller mobil 916 23 231.

Nettsidene skal være oppslagsverket for alle som er interessert i hva som skjer i Lier IL, samt være stedet for å finne svar på det man måtte lure på om idrettslaget, enten det er aktiviteter, kontaktpersoner, nyheter og gode historier. For å få til dette er det viktig at "alle" i Lier IL sørger for å bruke websidene som informasjonskanal, og samtidig sørger for å legge ut alle nyheter om det som skjer. Ønsker du å være "skribent" så ta kontakt med webansvarlig.

Medlemsfunksjon

Du kan logge deg inn å se ditt medlemskap og informasjon som ligger på din bruker. Hovedmedlem i familien kan se alle medlemmer av familien - klikk på "logg inn som familie" når du er logget inn.

Betaling av medlemkontigent i Lier IL

Medlemskontigent og aktivitetgebyr skal betales via våre nettsider. Du betaler online med Visa eller Mastercard. Gå til "Mine Medlemskap" og klikk på den "Betal" knappen så går den til online betaling. Når du har betalt så får du en bekreftelse på mail og betalingsstatus endres til "Betalt". Hvis du er en del av et familiemedlemskap så vil betalingstatus for hele familien endres til «Betalt» hvis en av medlemmene betaler medlemskontigenten.

Hjelp oss å holde sidene våre levende, vi hører gjerne fra deg!