Lier IL kolleksjon

I menyen til venstre så kan du se treningtøyet og utstyret som er en del av Lier IL kolleksjonen.

Kolleksjonen kan bestilles på Anton Sport på Liertoppen.

Trener- og Oppmanssinformasjon

Her har vi samlet informasjon som du kanskje lurer på som trener eller oppmann i håndballen i Lier IL:

• Arrangere hallvakt i hallen - Se egen side
  • Førstehjelpsutstyr snakk med Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Bestilling av klubbens treningsdress - Anton Sport Liertoppen
  • Bestilling av spilledrakter - kontakt draktasvarlige Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Annet internt treningsutstyr til hallen det er behov for: Tanja S. Langli tanjsorbra.langli@varner.com
  • Brikker til Tranbyhallen/Heiahallen: Vaktmester: Kenneth Sellæg Bredesen kenneth@alier.no
  • Nøkler til bod i gangen: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Kioskinventar: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Nye spillere/utmeldelse skal registeres i medlemsregisteret kontakt Tanja Langli tanjasorbra.langli@varner.com
  • Håndballens pantedugnad: Thorleif Boman thboman@gmail.com
  • Turneringer - Klubben sponser to turneringer i løpet av sesongen. I tillegg blir det dekket en hovedturnering, for eksempel. Storhamarcup, hvor de fleste yngre lag drar.
  • Klister, isposer og tape - Dekkes av lagene selv. Betales via Vipps (Lier IL Håndball) og hentes ut bod i gangen.
  • Drakter - hvert lag har 1 blått sett med drakter, dere skal i tillegg ha et sett hvite som brukes som vikedrakter (fra J13/G13) der hvor dere møter lag med samme drakter (blå) som oss. Det er bortelaget som må bytte drakter der hvor draktene er for like.
  • Ballstørrelser - Se mer informasjon på www.handball.no
  • Facebook, vi ønsker å profilere oss ut med alt det fine som skjer i klubben, send gjerne bilder og en liten tekst på melding til Tanja/41644086, så legges det ut på facebook.

Når det snakkes om:

• Minidrett. Alle spillere og støtteapparat er registrert med en egen profil under minidrett.
  • TA; turneringsadmin. Ditt lags kamper kan du finne under TA. Man logger seg å via minidrett, så videre til TA. Her kan man legge inn spillerstall, registrerer resultater etc. Du kan lese mer om TA under handball.no
  • MinHåndball; bruk appen til å følge ditt lag og andre lag i Lier. Her står resultatene av kampene til Lier, tabeller og kontaktpersoner.