Trener- og Oppmanssinformasjon

Her har vi samlet informasjon som du kanskje lurer på som trener eller oppmann i håndballen i Lier IL:

• Arrangere hallvakt i hallen - Se egen side
  • Førstehjelpsutstyr snakk med Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Bestilling av klubbens treningsdress - Anton Sport Liertoppen
  • Bestilling av spilledrakter - kontakt draktasvarlige Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Annet internt treningsutstyr til hallen det er behov for: Tanja S. Langli tanjsorbra.langli@varner.com
  • Brikker til Tranbyhallen/Heiahallen: Vaktmester: Kenneth Sellæg Bredesen kenneth@alier.no
  • Nøkler til bod i gangen: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Kioskinventar: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Nye spillere/utmeldelse skal registeres i medlemsregisteret kontakt Tanja Langli tanjasorbra.langli@varner.com
  • Håndballens pantedugnad: Thorleif Boman thboman@gmail.com
  • Turneringer - Klubben sponser to turneringer i løpet av sesongen. I tillegg blir det dekket en hovedturnering, for eksempel. Storhamarcup, hvor de fleste yngre lag drar.
  • Klister, isposer og tape - Dekkes av lagene selv. Betales via Vipps (Lier IL Håndball) og hentes ut bod i gangen.
  • Drakter - hvert lag har 1 blått sett med drakter, dere skal i tillegg ha et sett hvite som brukes som vikedrakter (fra J13/G13) der hvor dere møter lag med samme drakter (blå) som oss. Det er bortelaget som må bytte drakter der hvor draktene er for like.
  • Ballstørrelser - Se mer informasjon på www.handball.no
  • Facebook, vi ønsker å profilere oss ut med alt det fine som skjer i klubben, send gjerne bilder og en liten tekst på melding til Tanja/41644086, så legges det ut på facebook.

Når det snakkes om:

• Minidrett. Alle spillere og støtteapparat er registrert med en egen profil under minidrett.
  • TA; turneringsadmin. Ditt lags kamper kan du finne under TA. Man logger seg å via minidrett, så videre til TA. Her kan man legge inn spillerstall, registrerer resultater etc. Du kan lese mer om TA under handball.no
  • MinHåndball; bruk appen til å følge ditt lag og andre lag i Lier. Her står resultatene av kampene til Lier, tabeller og kontaktpersoner.

Betaling av Aktivitetsgebyr og Medlemskontigent via nettsiden

Brukerveiledning  |  Problemer med innlogging  | Kontaktperson

VIKTIG - Aktivitetsgebyr betales på den AKTIVE sin profil (ikke foreldrens)

Brukerveiledning

1. For PC: Klikk på menyen til venstre, hvis den ikke synes klikk på dette bildet øverst i venste hjørnet:
     Menyknapp.png
  2. For Nettbrett/Mobil: Klikk på til ikonet til venstre av person
    menuicon.png
  3. Logg inn med brukernavn og passord. Glemt det? Klikk på "Glemt brukernav og passord"
    (hvis du har problemer se avsnitt nedenfor "Problemer med pålogging")
  4. Klikk på «Betaling» - da får du en oversikt over det som er utestående med klubben. Hak av det som skal betales og klikk på "Betal". Nå blir du tatt videre til betalingsløsningen hvor du kan betale med Visa eller Mastercard.

Alle aktive i Lier IL skal betale MEDLEMSKONTIGENT til klubben og AKTIVITIETSGEBYR til gruppen(e) de er med i.

Problemer med innlogging

Glemt brukernavn og passord? Klikk på linken "glemt brukernavn og passord"  -skriv inn email adresse. Da vil du få tilsendt en email hvor du kan resette passord for profilen. Hvis flere profiler er knyttet til samme email adresse vil du se disse også i emailen. Du kan endre både brukernavn og passord når du har logget inn i profilen.

Hvis du får opp denne meldingen:

email-ikkeOK.png

Da er bruker registert med en annen email adresse (som kanskje ikke lenger er i bruk), ta kontakt med admin@lieril.no å vil du få tilsend brukernavn/passord.

Kontaktperson

Ta kontakt med Ole Jørgen Flått, som er medlemsansvarlig i klubben, hvis du har problemer med betaling eller pålogging email: admin@lieril.no eller mobil: 92616655

Tine Fotballskole 2019

01.10.2019