Hedersbevisninger

Definisjoner  |  Organisering  |   Prosess  |  Utdelinger

Definisjoner

Hederstegn Tildeles for betydelig innsats i administrasjon og/eller aktiv innsats som utøver/trener gjennom flere år.
Æresmedlemskap Er klubbens høyeste utmerkelse - og kan tildeles spesielt fortjente medlemmer (med for eksempel flere Hederstegn)

Organisering

Statuttene for hederstegn vedtas av klubbens årsmøte.  Eventuelle endringer må også godkjennes av årsmøtet. Hovedstyret arbeider på vegne av årsmøtet, og har mandat til å organisere arbeidet på best mulig måte. Hederskomiteens medlemmer oppnevnes av hovedstyret og ledes av hovedstyrets nestleder.

Prosess

Hederskomiteen skal hvert år før 1. januar gjennom f.eks. hjemmesidene oppfordre klubbens medlemmer til å fremkomme med forslag på aktuelle kandidater.

Komiteen skal hvert år innen 1. mars levere sin innstilling med begrunnelse til klubbens hovedstyre, som skal godkjenne denne.

Hederskomiteen skal foreta utdelingen normalt i forbindelse med klubbens årsmøte, men den kan også foretas ved andre anledninger, dersom spesielle forhold skulle gjøre dette ønskelig. Personer som skal hedres, skal av hederskomiteen i god tid inviteres til tilstelningen.

Komiteens innstilling vil inngå i årsberetningen til hovedstyret.

Utdelte æresmedlemskap og hederstegn i Lier IL

Steinar Hennum

Kim Roar Hansen

Hanne Eikå Bergill

For oppbygging av klubbens hjemmesider, jubileumsboken og styreverv i idrettslaget i mange år

28/3-2007

Kristoffer Helgerud For sine dommerprestasjoner i fotball og håndball både på eliteplan, men også at han bidrar på laverenivåer og internt i klubben 7/4-2010

Trener- og Oppmanssinformasjon

Her har vi samlet informasjon som du kanskje lurer på som trener eller oppmann i håndballen i Lier IL:

• Arrangere hallvakt i hallen - Se egen side
  • Førstehjelpsutstyr snakk med Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Bestilling av klubbens treningsdress - Anton Sport Liertoppen
  • Bestilling av spilledrakter - kontakt draktasvarlige Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Annet internt treningsutstyr til hallen det er behov for: Tanja S. Langli tanjsorbra.langli@varner.com
  • Brikker til Tranbyhallen/Heiahallen: Vaktmester: Kenneth Sellæg Bredesen kenneth@alier.no
  • Nøkler til bod i gangen: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Kioskinventar: Roger Moe moero001@hotmail.com
  • Nye spillere/utmeldelse skal registeres i medlemsregisteret kontakt Tanja Langli tanjasorbra.langli@varner.com
  • Håndballens pantedugnad: Thorleif Boman thboman@gmail.com
  • Turneringer - Klubben sponser to turneringer i løpet av sesongen. I tillegg blir det dekket en hovedturnering, for eksempel. Storhamarcup, hvor de fleste yngre lag drar.
  • Klister, isposer og tape - Dekkes av lagene selv. Betales via Vipps (Lier IL Håndball) og hentes ut bod i gangen.
  • Drakter - hvert lag har 1 blått sett med drakter, dere skal i tillegg ha et sett hvite som brukes som vikedrakter (fra J13/G13) der hvor dere møter lag med samme drakter (blå) som oss. Det er bortelaget som må bytte drakter der hvor draktene er for like.
  • Ballstørrelser - Se mer informasjon på www.handball.no
  • Facebook, vi ønsker å profilere oss ut med alt det fine som skjer i klubben, send gjerne bilder og en liten tekst på melding til Tanja/41644086, så legges det ut på facebook.

Når det snakkes om:

• Minidrett. Alle spillere og støtteapparat er registrert med en egen profil under minidrett.
  • TA; turneringsadmin. Ditt lags kamper kan du finne under TA. Man logger seg å via minidrett, så videre til TA. Her kan man legge inn spillerstall, registrerer resultater etc. Du kan lese mer om TA under handball.no
  • MinHåndball; bruk appen til å følge ditt lag og andre lag i Lier. Her står resultatene av kampene til Lier, tabeller og kontaktpersoner.

Tine Fotballskole 2019

01.10.2019