Treninger

Overwatch parti 1 (barnetrinnet) torsdag 17:00-19:30

Overwatch parti 2 (ungdomstrinnet) torsdag 19:00-21:30

OW Base tirsdag (2008-kullet) 17:00-19:00

Spilleren stiller i klær tilpasset fysisk trening ute.
Alt vil foregå i, og rundt, vårt eget lokale i Heiaveien 6 på Lierskogen.

E-sport trening

Vi har 11 faste e-sporttrenere som på frivillig basis stiller opp for å trene de ulike lagene. Dette er voksne trenere, som har en bakgrunn fra e-sport, og kjenner de respektive spillene svært godt. Alle treninger vil også ha en foresatt/lagleder tilstede, som vil sørge for det praktiske rundt en trening. Vi vil tilstrebe å nivåtilpasse trening og lag etter den enkeltes behov. E-sport delen varer i nesten 1,5-2 timer. Den vil bestå av en strategi- og teoridel, en oppvarmingsdel, en del med fokus på enkeltelementer ved det å delta i et e-sport lag, samt kamptrening. Det viktigste av alt; vi skal jobbe med gode verdier, fair play, og å ha det gøy!

Fysisk trening

Den fysiske delen av treningen foregår de første, eller siste, 30 minuttene. Den fysiske aktiviteten vil ikke være prestasjonspreget, og har som mål å fremme viktigheten, og gleden av, å holde seg fysisk aktiv. Her vil mestring og glede stå i fokus. Vi har en egen ansvarlig trener som vil stå for opplegget rundt den fysiske delen. Visste du at alle de ansatte spillerne i Norske e-sport laget, Nordavind DNB, har en time pålagt fysisk trening i løpet av sin arbeidsdag? Skal en prestere foran skjermen, må kroppen fungere!

Deltakerne må regne med deltagelse på en trening, og en kampdag i løpet av uken. Fra 2020 stiller vi lag i Telialigaen for RL og LOL. Vi samarbeider med andre idrettslag for å starte et seriespill i Overwatch, og arrangere cuper for hverandre.