OPPDATERT 24.03.20 - Lier IL forlenger perioden med avlysninger av alle treninger og arrangementer

Styret i Lier IL har besluttet å forlenge perioden med avlysninger av alle treninger og arrangementer. Vi vil følge de nasjonale myndighetenes råd med tanke på igangsetting av aktiviteter igjen, så all aktivitet er avlyst til og med påsken.

Se oversikt over avlysninger i artikkelen her;

2020-03-11
admin@lieril.no

OPPDATERT INFORMASJON per 24.mars 2020

Avlysningene gjelder treninger, kamper og arrangementer for fotball, håndball, e-sport, barneidretten, ski og crossminton.

Denne avlysningen gjelder frem til og med påsken.

Alle våre baner og haller er stengt i samme periode.

Berørte aktiviteter i april:

Telenor Xtra FFO og Coop Extra Akademiet er stengt ut april.

Overgangscup 18.-19.april er avlyst.

Coop Dyrenes minicup helgen 25.-26.april er avlyst.

Lier IL vil ha en løpende vurdering av situasjonen, så vi oppfordrer våre medlemmer til å følge med på våre nettsider for informasjon i tiden fremover. Vi oppfordrer også våre medlemmer om å holde seg i aktivitet mens vi har dette oppholdet i organisert trening, og håper vi så raskt som mulig er tilbake i normalt gjenge.