- En gledens dag hos Erik Jølberg

Mandag 14.oktober hadde "Stiftelsen Erik Jølberg" sin første utdeling, og det ble en svært hyggelig kveld for oss i Lier IL.

Totalt ble vi tildelt over en halv million kroner fordelt på e-sport, fotball, håndball og til snøproduksjon på Martinsløkka!

2019-10-15
admin@lieril.no

Styreleder i Lier IL, Per Gustav Lyngås, var en svært fornøyd mann mandag kveld.

- "Dette er helt utrolig, og gir oss et skikkelig løft i det videre arbeidet i våre grupper", sier han entusiastisk.

Både e-sport, fotball, håndball og Martinsløkka AS har fått penger til nytt utstyr og videreutvikling av baner og anlegg, som gavner alle våre medlemmer i Lier IL. Alle gruppene var tilstede under tildelingen, og stemningen var, naturlig nok, veldig god.

Lyngås benytter anledningen til å skryte av Erik Jølbergs initiativ.

"Dette er en lokal Lier-mann, som etter suksess i mange år ønsker å gi noe tilbake til barn og unge i Lier. Det er bare å ta av seg hatten for det, og si tusen takk for fantastiske bidrag!"

IMG_4178.jpg

Megan Fjeld, Per Gustav Lyngås og Bård Kåsin takker Erik Jølberg for bidraget til fotballgruppa i Lier IL.

IMG_4175.jpg

Helge Rønning, Thomas Dahl og Per Gustav Lyngås var veldig fornøyd med tildelingen fra Erik Jølberg til Lier IL e-sport