Pause for Telenor Xtra FFO og ExtraAkademiet

I en uoversiktlig tid med smitte og strengt regelverk har vi dessverre sett oss nødt til å ta en pause fra Telenor Xtra FFO og ExtraAkademiet fra januar 2020. Vi håper at pausen blir så kort som mulig og at vi igjen kan skape positiv aktivitet og idrettsglede for barna etter skoletid.

2020-12-03
Lier IL Fotball

En periode med statige endringer rundt koronasmitte og smittevernregler har skapt en utfordrende situasjon for spillerne, foreldrene og de som driver FFO og Akademiet i klubben. Det er lite som tyder på denne situasjonen vil bli vesentlig forbedre over de neste månedene og vi har derfor besluttet at vi pauser dette tilbudet inntil smittesituasjonen er stabilisert og i varig forbedring. Dette synes vi er veldig synd, spesielt i en periode der barn og unge trenger slike tilbud som skaper glede og mesting.

Vi ser at andre klubber rundt oss opprettholder tilbudene sine noe som er veldig gledelig. Vi har også sett på flere muligheter for å fortsette, men ser at de andre klubbene ofte har en mye større fast bemanning internt i klubben. Uten dette grunnlaget klarer vi dessverre ikke å følge reglene som settes.

Vi håper å se flest mulig barn og unge når vi åpner opp tilbudet igjen! Inntil det oppfordrer vi alle til være aktive og bruke anleggene våre også i perioden etter skoletid.