Lier IL Fotball har ansatt en Sportslig leder!

.

2018-06-05
Lier IL Fotball

Det er med glede vi kan informere at vi har engasjert Håvard Hauge Haakonsen i rollen som Sportslig Leder for Lier IL Fotball. Målsettingen med dette er å styrke det sportslige tilbudet for både utøverne og trenerne, og å tilrettelegge for økt aktivitet og samhandling i klubben. Lier ønsker å engasjere flest mulig lengst mulig og best mulig. Vi har troen på at med Håvards hjelp skal vi klare å øke antall fotballspillere og få de til å bli lengre i klubben. Vi ønsker å være best på inkludering og trivsel og at flest mulig barn skal få gleden av å være med på aktiv idrett, en viktig del av barnas oppvekst. Dette er viktig i en tid hvor stadig flere barn/ungdom pasifiseres og havner utenfor fysisk aktivitet. Vi ønsker videre å skape mer aktivitet og sportslig tilbud i klubben, og vi ønsker å gi mer støtte til øvrige roller i klubben som trenerne og dommerne.

Håvard er en ekte Liung og er oppvokst på Lierskogen. Han er nylig ferdig på Norges Idrettshøyskole hvor han har bachelorgrad med spesialisering i trening, coaching og idrettspsykologi inn mot fotball. Han har tidligere spilt toppfotball i en rekke klubber på aldersbestemt og senior nivå (inklusive Strømsgodset, Ullern og Lyn), og for tiden spillende assistenttrener i Stoppen. I Lier IL har vi de siste år sett Håvard i ulike roller, både i trenerverv og som assistent og senere ansvarlig for teknikkskole og fotballskoler. Blant annet var Håvard ansvarlig for fjorårets fotballskole som ble kåret som Buskeruds beste fotballskole 2017. Vi er derfor glade for at Håvard starter sitt engasjement fra begynnelsen av juni tar direkte ansvaret for årets fotballskole.

Sportslig Leder vil være fremover være leder av Sportslig Utvalg, og vil også være bindeleddet til fotballstyret. I tillegg er det administrere oppgaver som følger med sportslige aktiviteter, blant annet å planlegge kurs og trenerforum, og å lage og følge opp utviklingsplaner for trenerne. Stillingsbrøken er fra oppstart på 60%, dvs høyere en hva stillingsutlysningen på 30% tilsier. Fotballgruppen har tro på at økt aktivitet vil skape mer økonomi, og at Håvard er riktig person til å lede denne prosessen.

Informasjon om ansettelsen vil også bli publisert på Lier IL sine hjemmesider, og vi vil ha intervju med Lierposten.

Velkommen til oss, Håvard!

20.12.2018
Fotballfritidsordning Lier IL (2007-2008-2009 barna)

Desember