Vi ønsker å gi litt informasjon til publikum, lagleder, trener og spillere

Lier IL ta kontakt med  bortelaget i forkant av kampen for å informere om hvordan kamper gjennomføres i Tranbyhallen og Syllinghallen.Når laget kan forvente å komme inn i garderoben og hallen osv. Det blir sendt ut infoskriv til bortelag.

Vi gleder oss til å spille kampene  igjen .For å sikre at vi gjennomfører kampen på en trygg måte, henstiller vi til at dere følger følgende punkter:

Publikum

Vi som arrangør legger til rette for at alle holder 1 meter avstand til hverandre. Kø og oppsamling av mennesker unngås.

Alle som er i hallen må registreres. Utøvere, støtteapparat og dommere er registrert gjennom kamprapporten som er laget i TA

Andre registreres ved ankomst. De som gjør dette, møter dere i inngangsdøren i markeringsvester.

Bruk antibac når du går inn og ut i hallen.

Tribunen

• Tribunen tømmes for folk før neste lags tilskuere kommer.

• TRANBYHALLEN:Noen dagene er kampene rett etter hverandre. Da dele vi tribunen i A og B

A tribune inngang ved kiosken , B tribune inngang gjennom skolen.

• Hver tilskuerer blir anvist en sitteplass som skal benyttes under hele kampen og det skal ikke være mulig å bytte plass underveis. Respekter oppmerkning !

Spillere

Trener og lagleder har ansvar for at 1 meter regel følges utenfor banen. Utøvere er unntatt fra 1 meter regelen når de er på håndballbanen. I garderobe og på innbytterbenk skal avstanden overholdes.

Alle trenere, lagledere og utøvere har ansvar for å sette seg inn i og påse at man forholder seg til gjeldende smittevernregler for arrangementet. Trenere og lagledere har ansvar for sine grupper. 1-metersregelen gjelder overalt, med unntak av under oppvarming og spillets gang.

Garderober

Garderoben kan brukes. Si fra hvis det blir for trangt og dere trenger en garderobe til.

Dusjene kan dessverre ikke benyttes.

Oppvarming

Vær kreativ når det gjelder oppvarming til kamper. Det kan ikke forventes tilgjengelig tid på bane til oppvarming. Det er gode oppvarmingsmuligheter i området rundt arenaen. Respekter samtidig at det foregår organisert trening og kamper på fotballbanene.

Kiosk/Betalinger

Vi har åpen kiosk med begrens utvalg. Betaling av inngang og kiosk skjer med Vipps.

Det er ikke tillatt med selvbetjening av kaffe, drikker eller mat. Alt skal serveres i porsjoner av de som betjener utsalgstedet.

Etter kamp

1 meter regel gjelder fortsatt!

Vi oppfordrer alle til å vente på «sine» utenfor inngangen.

HUSK ! Fair -play, hold avstand, vask hendene , bruk antibac, er du syk- hold deg hjemme!

Vel møtt til kamp!