Medlemskontingenten 2019 - ligger nå klar til innbetaling

9Det er nå tid for å betale medlemskontingenten til Lier IL. Medlemskontigenten til idrettslaget følger kalenderåret (etter retningslinjer fra NIF), og er derfor satt til ubetalt i systemet 01.01.2019.

2019-01-23
admin@lieril.no

Betalingsfrist for Medlemskontigenten 2019 er 1. mars.

Alle som deltar i aktivitet i Lier Idrettslag skal være medlem av Lier IL og betale Medlemskontigent, samt at de må betale Aktivitetsgebyr til den eller de grupper (aktivitet) man tilhører. Forfallsdato for Aktivitetsgebyr for gruppene er avhengig av idrett og sesong

Medlemskapet er personlig
Etter krav fra Norges Idrettsforbund så er alle medlemmer av Lier IL er registert med egen profil, med navn, fødselsdato, adresse mm. Foreldre skal IKKE registere seg på vegne av barna, men må også gjerne være medlem av klubben men da som foreldre med egen profil og som en del av et familiemedlemskap.

Medlemskontingenten betales med visa eller mastercard online på våre nettsider. 

Hvordan betale Medlemskontigenten:

Logg deg på i menyen til venstre på våre nettsider http://lieril.no  - eller via denne linken: lieril.no/login 

Hvis du ikke ser menyen så trykk på de tre vertikale strekene øverst i venstre hjørne (på mobil eller nettbrett så er iconet en person)

Har du ikke vært innlogget tidligere klikker du på «glemt brukernavn/passord», skriv inn epost adressen (den emial adressen du har mottatt denne mailen på), så får du tilsendt brukernavn & passord for å logge deg inn.

Innlogget gå til "Betaling". Hvis det er et familiemedlemskap vil alle medlemmene bli satt til betalt når en innbetaling er gjort (derfor er sluttprisen strøket over for de andre familiemedlemmene)

Nærmere 99% av våre medlemmer betalte i fjor, men målet må jo alltid være 100% - dette er en viktig inntektskilde for drift av klubben vår. 

Type medlemskap

  • Familiemedlemskap: Er det to eller flere i familien som er medlem lønner det seg å ha et familiemedlemskap. Vi oppforer til at man registerer alle i husstanden.
    Medlemskontigenten betales kun en gang og alle medlemmer av familien får oppdatert betalingsstatusen sin.
  • Barnemedlemskap: Barn fra 0 til 19 år
  • Støttemedlemskap: Hvis du ikke lenger aktiv men ønsker å støtte idrettslaget så løser du et støttemedlemskap
  • Familiestøttemedlemskap (Nytt 2017): Hvis dere er flere i familien som ønsker et støtte medlemskap så kan vi linke dere sammen til et Familiestøttemedlemskap som koster 200,- pr år for hele familien.

 

Legge til nye familiemedlemmer til et eksisterende familiemedlemskap
Send en mail til admin@lieril.no med navn, fødselsdato og gruppe en skal være med i.

 

Hvordan kan jeg se familien min?
Den i familien som er registert som familiens hovedmedlem vil innlogget se kunne se alle familiens profiler og «switche» mellom, og få en samlet oversikt over det som måtte være utestående. (Foreldre eller det eldste barnet i familen er satt som familiens hovedmedlem)

 

Spørsmål, problemer med innlogging eller betaling
Kontakt klubbens medlemsansvarlig: Ole Jørgen Flått, admin@lieril.no

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

November
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234