Fotballkiosken

Bemanning | Innkjøp | Oppstart- og avslutning av kioskdugnad | Kampvert

Kiosken på Tranby stadion er åpen når det spilles kamper på banene våres. Som en del av Lier IL Fotball stiller lagene stille opp en gang hver i løpet av året. Dette er en fin måte for å tjene penger til lagkassen.

2 uker før hver sesong (vår og høst) sender ut styret et mail til alle lag og hvert lag må gi beskjed om hvilken uke som er aktuelle for de. Førstemann til mølla gjelder her. Lag som ikke har meldt inn spesifikk uke for ønske om vakten innen fristen vil få tildelt en uke/dager av styret.

I tillegg til kiosken har også lag ansvaret til å stille opp som kampvert i samme tidsrom.

Bemanning

I kiosken skal kun personer som har arbeid i forbindelse med salget oppholde seg.

• Minimum 2 voksne pr vakt slik at det skal alltid være minst 1 voksen til stede i kiosken mens 1 kan gå rundt som kampvert

Innkjøp

• Hvert lag kan bestemme hva de vil selge i kiosken og må selv kjøpe inn det som skal selges.
  • I forbindelse med Bendit Cup har vi et krav fra BAMA at vi alltid selger litt BAMA produkter når kiosken er åpen. Husk at BAMA gir alle idrettslag 60% rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og juice! (produktene må kun kjøpes hos REMA 1000, Matvarehuset Ultra, CC Mat, Jacobs, Joker, Kiwi, Meny, Centra, Spar eller Eurospar for å få penger tilbake)

Oppstart- og avslutning av kioskdugnad

Før dere åpner:

• Vann hentes i garderoben på klubbhuset.
  • Sett ut Kiosk Åpent skilter og søppelbøtter
  • Personlig hygiene som håndvask er påkrevet. Våtservietter uten parfyme kan unntaksvis benyttes til håndvask. Plasthansker må brukes av de som servere mat.

Ved stengetid:

Ansvarlige skal rydde etter seg. Hvert lag er ansvarlig for å stille med eget rengjøringsutstyr/ kjøkkenkluter/ oppvaskmaskinmiddel etc. Kiosken skal rengjøres etter bruk.

Det vil si:

• Alle benker, flater ute og inne skal vaskes også gulvet.
  • Maskiner som kaffetrakter/vaffeljern med mer skal rengjøres.
  • All mat skal oppbevares forsvarlig på lager eller tas med.
  • Søppel skal plukkes fra områdene rundt kiosken. Alt søppel fra kiosken skal hives i søppeldunker ved klubbhuset.

Mattilsynet kan foreta kontroller og stenger kiosken dersom dette er mangelfullt.

• Husk å kontrollere at alle maskiner er slått av, og kontaktene på vaffeljern/ kaffertrakter er dratt ut av kontakten. Lys skal slukkes.
  • Vinduer lukkes, gitter på utsiden settes på igjen og låses med hengelåser. Heng nøklene på en krok på veggen.
  • Alle dører skal låses etter bruk. Ansvarlig skal være den første inn og den siste ut av anlegget.

Oppgaver for kampvert

• Ta imot gjestende lag og ønske de velkommen
  • Ta imot dommeren
  • Bidra til at det gjennomføres et kort Kampmøte før kampen sammen med trenerne og dommeren