meganfjeld 2018-01-05 11:13:58

Kampoppsett | Innsjekking | Veibeskrivelse | Parkering | Utsalg | Baner  | Premiering | Reglement

LIER IL OVERGANGSCUP 2020

Informasjon, Kampoppsett og tidspunkter

Målet vårt er å gi lag en fin start på sesongen med ny spilleform. 2020 blir det arrangert 18.-19.april.

7er - jenter og gutter født 2012

9er - jenter og gutter født 2010

Påmelding åpner desember. Alle som er med Overgangscup får en rabatt til vår Eat Move Sleep Cup i oktober.

Kontakt Oss

Dersom du har spørsmål eller andre henvendelser i forhold til arrangementet kan du ta kontakt ved å sende en e-post til fotball@lieril.no

Innsjekking

Viktig! Alle lagledere må registrere sin og lagets ankomst i sekretariatet i klubbhuset senest 30 minutter før lagets første kamp.

Dere skal samtidig levere navne-/lagliste, skjema finner dere her

Veibeskrivelse

Adresse: v/Lier IL Klubbhus, Josef Kellers vei 5, 3408 Tranby

Parkering

Det vil bli mulig med parkering rett ved stadionområdet mot en avgift av 50kr. Du kan betale kontant eller VIPPS (129175)

Følgende områder er avsatt til parkering for deltagerne:

Parkering 1: Rett nord for stadion, ved Hallingstad skole og Tranby skole, innkjøring fra Joseph Kellers Vei.

Parkering 2: Rett sør for stadion, ved Barlindveien, innkjøring fra Joseph Kellers Vei.

Kiosker / utsalg

Det blir salg av vanlige kioskvarer - vafler, toast, smoothies, sukkerfribrus.

Kioskutsalgene finner dere rett ved siden av banene og i 2.etasje av klubbhuset

I tillegg til kontanter kan du betale med Vipps.

Baner og underlag

Alle kamper vil bli spilt på Tranby Stadion. Kampene spilles kunstgress

Totalt vil 2-3 ulike baner bli benyttet under arrangementet.

Dommere

Totalt stiller 13 frivillige dommere opp på arrangementet. Dommerne består av spillere på Lier ILs ungdomslag i 14-15 års klassen.

Premieutdeling

Umiddelbart etter siste kamp holder vi premieutdelingen hvor alle deltagere vil motta en pokal .

Cupreglement

Cupreglementet for Overgangscup finner du her på Cupreglement 9er  Cupreglement7er.

meganfjeld 2018-01-05 11:13:58

LIER IL OVERGANGSCUP 2020

Informasjon, Kampoppsett og tidspunkter

7er - jenter og gutter født 2012

9er - jenter og gutter født 2010

Kontakt Oss

Innsjekking

Dere skal samtidig levere navne-/lagliste, skjema finner dere her

Veibeskrivelse

Adresse: v/Lier IL Klubbhus, Josef Kellers vei 5, 3408 Tranby

Parkering

Følgende områder er avsatt til parkering for deltagerne:

Kiosker / utsalg

Det blir salg av vanlige kioskvarer - vafler, toast, smoothies, sukkerfribrus.

Kioskutsalgene finner dere rett ved siden av banene og i 2.etasje av klubbhuset

I tillegg til kontanter kan du betale med Vipps.

Baner og underlag

Alle kamper vil bli spilt på Tranby Stadion. Kampene spilles kunstgress

Totalt vil 2-3 ulike baner bli benyttet under arrangementet.

Dommere

Premieutdeling