Generell informasjon

Kampoppsett | Innsjekking | Veibeskrivelse | Parkering | Utsalg | Baner  | Premiering | Reglement

Kampoppsett og tidspunkter

Kampoppsettet forventes 1 uke før selveste cup.

Innsjekking

Viktig! Alle lagledere må registrere sin og lagets ankomst i sekretariatet i klubbhuset senest 30 minutter før lagets første kamp.

Hvis ikke fyllt ut elektronisk på CupManager skal dere samtidig levere navne-/lagliste, skjema finner dere her

Veibeskrivelse

Adresse: v/Lier IL Klubbhus, Josef Kellers vei 5, 3408 Tranby

Parkering

Det vil bli mulig med parkering rett ved stadionområdet mot en avgift av 50kr. Du kan betale kontant eller VIPPS (129175)

Følgende områder er avsatt til parkering for deltagerne:

Parkering 1: Rett nord for stadion, ved Hallingstad skole og Tranby skole, innkjøring fra Joseph Kellers Vei.

Parkering 2: Rett sør for stadion, ved Barlindveien, innkjøring fra Joseph Kellers Vei.

Kiosker / utsalg

Det vil bli salg av vanlige kioskvarer, vafler, wraps, salat, lapskaus, Bærgården Saft, smoothies og selvsagt MASSE FRUKT!

Kioskutsalgene finner dere rett ved siden av banene og på 2.etasje på klubbhuset.

I tillegg til kontanter kan du betale med Vipps. Det vil også være salg av sportsutstyr fra vår samarbeidspartner Intersport.

Baner og underlag

Alle kamper vil bli spilt på Tranby Stadion. Kampene spilles på enten kunstgress eller gress.

EMS 2019 Banekart
Ikke alltid mulig å åpne kartet fra mobiler.

Legg merke til at det er ulikt baneoppsett lørdag og søndag.

Dommere

Totalt stiller 32 frivillige dommere opp på arrangementet. Dommerne består av spillere på Lier ILs ungdomslag i 13-16 års klassen.

Premieutdeling

Umiddelbart etter siste kamp holder vi premieutdelingen hvor alle deltagere på EMS cupen vil motta en medalje og en spennende overraskelse fra vår samarbeidspartner BAMA.

Cupreglement

Cupreglementet for Lier IL EMS Cup finner du her på Cupreglement