3'er, 5'er og 7’er lag (6-11 år)

• Laget må selv sørge for dommere på sine hjemmekamper på Tranby Stadion. Hvis laget er satt opp med to kamper, og de to gjestende lag også skal spille mot hverandre, må vi også skaffe dommer til denne kampen. D.v.s. dommer til tre kamper den dagen.
  • Om to lag fra Lier IL er satt opp i samme aktivitetsserie, er det det laget som er nevnt som hjemmelag i første kamp som har ansvar for og skaffe dommer.
  • Dommerliste over klubbdommere i Lier IL finner du til venstre. Disse skal i størst mulig grad benyttes i hjemmekamper.
  • 3er, 5er og 7er fotball (BIG)
    • LAST NED DOMMERKVITTERING HER
    • Print ut og legg i en mappe i lagbaggen. Betaling til dommer gjøres av lagleder. Utfylt dommerkvittering scannes og sendes på email til big@lieril.no for refusjon
    7er fotball (FOTBALLGRUPPE)
    • LAST NED DOMMERKVITTERING HER
    • Print ut og legg i en mappe i lagbaggen. Betaling til dommer gjøres av lagleder. Utfylt dommerkvittering scannes og sendes på email til faktura-@lieril.no for refusjon
  • Ved treningskamper skal Lier IL sine dommere prioriteres
  • Honorar etter vanlige satser

Aldersklasse

Spilletid

Sats

3er - 6åringer
(3-4 kamper pr kveld)

2 x 10 min

kr. 60,- pr kamp

3er - 7åringer
(3-4 kamper pr kveld)

2 x 15 min

kr. 60,- pr kamp

5er kamp

2 x 25 min

kr. 150,- pr. Kamp

7er kamp

2 x 30 min

kr. 200,- pr. Kamp

Rutine for betaling av dommerregninger (9er og 11er)

Fotballgruppa betaler dommerregning for kamper hvor dommerne er oppnevnt av fotballkretsen. Det betyr i praksis kamper fra G/J 12 og oppover til A-lag.

Alle dommerregninger skal nå håndteres direkte av dommeren selv som må sendes inn elektronisk som vedlegg til e-post adressen:faktura-fotball@lieril.no (mobilbilde er tilstrekkelig)

Ta vare på våre dommere

• Det er laglederenes oppgave å sørge for at spillere, lagledere og tilskuere oppfører seg høvisk overfor dommerne.
  • Roping mot dommer eller utskjelling av dommere skal slås ned på med en gang av Lier IL sin lagleder.
  • Grove tilfeller skal rapporteres inn til leder av fotballgruppa i Lier IL som tar saken videre.
  • Husk at våre klubbdommere er ungdom som påtar seg oppgaver som få voksne håndterer.
  • Kampene vil bli avviklet hvis vi ikke har dommere, så respekter dommerens avgjørelser uten kommentarer.
  • Samtlige på laget skal takke dommeren for kampen.
  • Spillerene skal umiddelbart etter kampslutt gå bort til dommeren, håndhilse og si "takk for kampen".
  • Trener eller lagleder skal etter kampslutt gå bort til dommeren og takke for innsatsen.
  • De lagene som tar dommere vel i mot har sjelden problemer med å skaffe dommer til kampene sine.

31.08.2019
JENTEFOTBALLENS DAG 2019