Mandag 20.april åpner vi for trening og aktivitet igjen!

Lier kommune har i dag, torsdag 16.april, besluttet at utendørsanleggene skal åpnes igjen. Anleggene åpner mandag 20.april. I lys av dette har styret i Lier IL besluttet at gruppene i Lier IL også kan gjenoppta organisert aktivitet igjen fra mandag 20.april. 

2020-04-16
admin@lieril.no

Det har vært lange uker for alle våre aktive medlemmer i Lier IL. 

Norge har vært "stengt", og de daglige øktene på feltet og i hallene har blitt stoppet. 

Nå åpnes det gradvis for mer og mer aktivitet, men under strenge retningslinjer.

Når det gjelder anleggene som åpnes for Lier IL er det i første omgang snakk om kunstgressbanene på Tranby og Lierskogen. Disse åpnes igjen for både organisert, og uorganisert, aktivitet mandag 20.april. Sportslig utvalg jobber nå med treningstider og tydelige retningslinjer for gjennomføring av fotballtreningene, og vil ha dialog med alle trenere og lagledere. Det vil ikke åpnes opp for organisert fotballtrening før informasjon har kommet om dette fra fotballgruppa.

Det er årskullene fra 2010 og eldre som nå kan starte organiserte fotballtreninger på våre baner.

Våre krav og retningslinjer vil være basert på NFFs egne korona-vettregler, som dere kan se bilde av nederst i denne saken.

 

For håndball, ski, e-sport og crossminton vil gruppene selv vurdere om de kjører felles økter. Hvert lag vil følge gjeldene smittevernsregler fra myndighetene, med maks fem per gruppe og to meters avstand mellom hver person. Idrettshallene og e-sporthuset er fortsatt stengt, så disse øktene vil gjennomføres utendørs.

 

Barneidrettsgruppen (BIG) venter med oppstart.

 

Styret i BIG har besluttet å vente med oppstart av organiserte fotballtreninger for årskullene 2011-2013. Det samme gjelder allidrett, som normalt sett gjennomføres innendørs. De yngste årskullene er store, og det er urealistisk å klare å gjennomføre trygge økter med så mange barn på banen. Det er også krevende å holde på interessen hos de yngste når normale spilløkter ikke kan gjennomføres. 

 

 

Vi i Lier IL er så langt veldig fornøyd med samarbeidet med Lier kommune, og vi er glade for at utendørsanleggene nå kan åpnes igjen. Selv om lagene ikke kan gjennomføre treninger som normalt, kan de nå møtes igjen og gjennomføre økter i fellesskap. Vi gleder oss til å se glade spillere ute på feltet igjen fra og med mandag!

 

NFF%20koronavettregler.png

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123