Dyrenes Minicup i Fotball

Påmelding | Kampoppsett  | Drakter | Gjennomføring av kamper | Arrangør

Barneidretten i Lier IL (BIG) ønsker våre medlemmer velkommen til Dyrenes Minicup i fotball søndag 28. april i Tranbyhallen. Dyrenes Minicup er en intern fotballcup for Lier ILs BIG lag fra alder 4 til 9 år (født 2009-2014). Dette er en morsom cup der de minste barna kan bli litt bedre kjent med fotball og en fin start på sesongen for de større barna.

Foreldre, søsken og besteforeldre inviteres til å fylle tribunene i Tranbyhallen og heie på alle lagene. Det vil bli mulighet for å kjøpe vafler, kaker, pølser og drikke i kantinen.

Stengt

Kampoppsett -

Dyrenes Fotball Minicup Kampoppsett 2019

Gjennomføring av kamper

Det spilles kun en omgang à 12 minutter, og det er 3 minutter mellom kampene. Det er fire spillere på banen om gangen.

Drakter

Vi oppfordrer til lagene til å stille med samme farge på t-skjorter. Er det like farger på t-skjorter på begge lag som spiller mot hverandre, så må det ene laget ta på vester.

2008 gruppen er arrangør av årets cup:

Vi gleder oss til å se dere i Tranbyhallen SØNDAG 28. april!